Kerst

Kerstmenu Nick Vollebregt 25 & 26 December

Voorgerecht

Salade kreeft met San Daniele ham eendenlever en truffel

Tussengerecht

Carpaccio van hert met bundelzwammen en cèpes mayonaise

Optioneel tweede tussengerecht

Bisque d’Homard met kreeften-kroketje

Keuze hoofdgerecht

Wilde eend met zuurkool, puree en morilles-jus

Heilbot met zuurkool, puree en morilles-jus

Keuze dessert of optioneel beide gerechten

Kaasplateau

Chocolade mousse met sinaasappel en kletskop

4 gangen     €65,-           optioneel wijnarrangement     €35,-

5 gangen     €75,-           optioneel wijnarrangement     €45,-

6 gangen     €85,-           optioneel wijnarrangement     €55,-

Menu inclusief amuse en mokka

Minimaal 4 gangen

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen