Kerstmenu Nick Vollebregt 25 & 26 December

 

Voorgerecht

Carpaccio van kabeljauw met lardo di caponata

 

Tussengerecht

Coquille met geroosterde biet en Parmezaan-schuim

 

Optioneel tweede tussengerecht

Bospaddenstoelen-truffelsoep

 

Hoofdgerecht

Fazant met puree en zuurkool

 

Keuze dessert of optioneel beide gerechten

Kaasplateau

Chocolade soes

 

4 gangen met soep €60,-          wijnarrangement €35,-

4 gangen                 €65,-                   wijnarrangement  €35,-

5 gangen                 €75,-                   wijnarrangement          €45,-

6 gangen                 €85,-          wijnarrangement          €55,-

 

Menu inclusief amuse en mokka

Minimaal 4 gangen

 

 

 

À la carte

 

Voorgerechten

Salade riche           € 24.00

Carpaccio van hert met eendenlever  € 17.50

6 oesters  € 25.00

 

Tussengerechten

Gebakken eendenlever  € 18.50

Bisque d’homard  € 14.00

Gegratineerde halve kreeft  € 22.00

 

Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk  € 27.50

Heilbot  € 27.50

Tournedos  € 32.50

Minimaal 3 gangen

 

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Bekijk ons privacy beleid | Sluiten
Instellingen