MENU

Elke maand presenteren wij een nieuwe menukaart. De klassiekers mogen altijd blijven. Het Menu Bistronomie staat genoteerd op krijt borden.

LOCATIE

U kunt deze eetgelegenheid vinden op de Naarderstraat 40. In de omgeving is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

RESERVEREN

Maak een reservering om te komen eten.

BISTRONOMIE

Van Parijs overgewaaid naar Laren: Een authentieke Franse keuken, no-nonsense bediening in een bistro setting.

Hier koken ze écht met passie

Onder toeziend oog van Jazz legendes aan de muur en met de sfeer van een bruine kroeg in de Jordaan,
zit je met je witte linnen servet op schoot, gewoon verschrikkelijk lekker te eten!

Foto van Robert Zuijderhoudt

Robert Zuijderhoudt

OPEN

_____________

MA - ZO

VOOR A LA CARTE

_____________

VANAF 16

_____________

Nick Vollebregt’s Jazz Café

Datum : 

Tussen 14:00 en 16:00 uur vinden de opnames van het programma plaats.

Zondagavond tussen 19:00 en 21:00 uur zijn de opnames te horen op NPO Soul & Jazz.

Het bijwonen van de opnames is alleen mogelijk op reservering! Zo kunnen we deze middag voor iedereen veilig laten plaatsvinden. Reserveren kan door contact op te nemen met Nick Vollebregt.

Testimonials

Wat ze over ons zeggen

“Wat een parel”

"Na een middag genieten in de beeldentuin (Pépé Grégoire) van het Singer zijn we uitgehongerd neergestreken bij Nick Vollebregt.
Wat daar in de keuken gebeurd is weet ik niet, maar wat mij betreft staan ze op 1 in het Gooi.
Verrassende combinaties (eendenlever en lychee), ouderwets rumoerig & sfeervol en alleszins redelijke prijzen.
Tot snel Nick!"

Peer & Gijs

“Sterreneten tegen een bistroprijs & topservice”

"Lekker gegeten. Goed wijnadvies. Normale rekening. Kindermenu’s vielen goed in de smaak.
Genoeg redenen om terug te komen. "

Jan

“Wederom een onvergetelijke avond”

Eens in de maand spreken we met wat vrienden af bij Good Old Nick Vollebregt.
Uitgebreide borrel op het voorterras.
Daarna een botermalse Tournedos. Dessert is afzakkertje in het gezelligste café van Laren. Da’s in dezelfde tent."

Anne Jet

"Eigenwijs & Prettig"

"Wij houden wel van een keuken met een eigen koers.
Prettig gestoord is de chef die mij steeds weer op het verkeerde been zet.
Nu was de vitello een prachtig gegaarde kalfssukade met een friszure tonijnmayo. Deze kok mag blijven."

Bartel - Jaap