MENU

d’Hiver

 

LES ENTRÉES

Brioche met halve kreeft en eiertruffelsalade – 25

Cocktail van rivierkreeftjes, appel en dragon – 17

Vitello tonnato – 16

Terrine van eendenlever met appelstroop en toast – 18

Oeuf mayonnaise met verse kruiden – 12

LES ENTRÉES & ENTREMETS

Spinaziesoep met gegratineerde geitenkaas – 12,5

Escargots à la Bourguignonne 6 st. / 12 st. – 12/20

Gerookte forel met zeekraal en mierikswortelschuim – 17

Tarte Tatin van zuurkool, pastrami en romige mosterdcrème – 18

LES PLATS

Coq au Vin Blanc met druiven – 26

Skrei met spinazie en Parmezaan – 26

Confit de canard met venkel, puree en jus met gepofte knoflook – 27

Gamba’s met pasta in pikante roomsaus – 28

Provençaalse taart met salade mêlée – 24

 

LES DESSERTS

Crème brûlée – 10

Tarte Tatin van appel met crème fraîche – 11

Pavlova met ananas – 12

Dame Blanche – 10

Kaas – 17

 

La Mer

à partager

Oesters, p st. – 4
Langoustines, p st. – 6
Garnalenkroketje, p st. – 3
Gerookte zalm per 50 gr – 9
Hollandse garnalen per 50 gr – 13
Halve kreeft met citroenmayo – 20

 

Les Classiques

Tong à la meunière met frites en zeekraalsalade – dagprijs

Ossenhaas Stroganoff – 43

MENU

Bistronomie

Wisselend favorieten staan op de borden

 

2 gangen – 40

3 gangen – 49

4 gangen – 58

 

 

 ‘Heeft u een voedselallergie? Meld het ons!’

Les Enfants

 

Vis, frites en sla – 16

Vlees, frites en sla – 16

Végétarien – 16

 

Cocktail 

après le diner

Espresso Martini – 12

Irish Coffee – 12

Scroppino – 11

Amaretto Sour – 12

 

 

Terras tafel met linnen en Menu Bistronomie in Laren

Wijn

Onze wijnkaart  is tot stand gekomen in samenwerking met Petit Clos. Wij zijn blij met zijn expertise, smaak en passie voor wijn.

 

Specials

Vraag naar onze specials. Vaak bereiden we bijzondere vis en schaaldieren

Beste vh Beste

Wij werken nauw samen met onze leveranciers om u het beste van het beste te kunnen serveren.

Wijn & Spijs

Wij adviseren u graag ! Vraag ook naar onze wijnkaart.

Goed Gesprek

Bistronomie in Laren 

Het was begin 2008 toen ik als startende ondernemer mijn eerste vrije week door Parijs zwierf.  Op zoek naar leuke tentjes en gekke gerechten. Voor mij was Parijs zijn glans als culinair mekka al even kwijt.

In de wat mindere buurten ontdekte ik diverse tenten, met jonge brutale chefs en dito kaart. BISTRONOMIE werd hun stijl genoemd. Gastronomie in Bistro-stijl! 

Gasten worden verrast door de hoge kwaliteit van het eten maar ook door de ongedwongen sfeer en de prima prijzen. 

Verse ingrediënten van hoge kwaliteit, bereid zonder franje en opsmuk. 

Ik was verliefd op deze stijl en ook weer op de culinaire hoofdstad. 

Terug in het Gooi werd mijn keuken ook een broedplaats van verrassende gerechten gepresenteerd in een ongedwongen kader.

Ik wil niet anders meer koken dan in deze ‘ toegankelijke haute cuisine stijl’

In Nick Vollebregt heb ik een oergezellige tent gevonden met de nostalgie en verhalen van een ouderwetse Parijse brasserie. Een uitstekend podium voor mijn eigenwijze culinaire koers.

Robert Zuijderhoudt 

Foto van Robert Zuijderhoudt

Testimonials

Wat ze over ons zeggen

“Wat een parel”

"Na een middag genieten in de beeldentuin (Pépé Grégoire) van het Singer zijn we uitgehongerd neergestreken bij Nick Vollebregt.
Wat daar in de keuken gebeurd is weet ik niet, maar wat mij betreft staan ze op 1 in het Gooi.
Verrassende combinaties (eendenlever en lychee), ouderwets rumoerig & sfeervol en alleszins redelijke prijzen.
Tot snel Nick!"

Peer & Gijs

“Sterreneten tegen een bistroprijs & topservice”

"Lekker gegeten. Goed wijnadvies. Normale rekening. Kindermenu’s vielen goed in de smaak.
Genoeg redenen om terug te komen. "

Jan

“Wederom een onvergetelijke avond”

Eens in de maand spreken we met wat vrienden af bij Good Old Nick Vollebregt.
Uitgebreide borrel op het voorterras.
Daarna een botermalse Tournedos. Dessert is afzakkertje in het gezelligste café van Laren. Da’s in dezelfde tent."

Anne Jet

"Eigenwijs & Prettig"

"Wij houden wel van een keuken met een eigen koers.
Prettig gestoord is de chef die mij steeds weer op het verkeerde been zet.
Nu was de vitello een prachtig gegaarde kalfssukade met een friszure tonijnmayo. Deze kok mag blijven."

Bartel - Jaap

Hours of Operation

MA – ZO
vanaf 16

Meer weten?

Niet kunnen vinden wat u zocht ? Wij helpen u graag verder.