MENU
d’Hiver
LES ENTRÉES
Salade met paddenstoelen en lauwwarme truffelvinaigrette – 15
Marbré van rund met eendenlever en balsamico – 17
Tarte Tatin van ui met geitenkaas en vinaigrette met gember – 15
Cocktail Hollandse garnalen – 18
Venkelsalade met gemarineerde zalm – 16
LES ENTRÉES & ENTREMETS
Escargots à la Bourguignonne 6 st. / 12 st. – 12/20
Coquille met geroosterde biet en oude kaasschuim – 17
Gebakken eendenlever met appel en Calvados – 21
Uiensoep met Gruyère croutons – 12
LES PLATS
Fazant op zuurkool, jus met sinaasappel – 28
Kabeljauw, knolmousseline en saus met schelpen – 26
Dun gesneden hert met pompoen en jus met bundelzwammen – 28
Zeebaarsfilet met antiboise en frites – 25
Lasagna met paddenstoelen en salade mêlée – 24
LES DESSERTS
Appeltaart met boerenjongens – 10
Lauwwarm herfstfruit met mascarpone – 12
Gepocheerde peer met blauwe kaas – 14
Chocoladetaart met vanille-ijs – 10
Kaas met vijgenbrood – 17
Coquillages et Crustacés
à partager
Oesters, p st. – 4
Langoustines, p st. – 6
Garnalenkroketje, p st. – 3
Mosselen – 8
Halve kreeft met citroenmayo – 18
Portie pelgarnalen – 9
Petits fruits de mer – 35
Fruits de mer – 75
Les Classiques
Tong à la meunière met frites en zeekraalsalade – dagprijs
Ossenhaas, jus de morilles, groenten en frites – 42
MENU
Bistronomie
Wisselend favorieten staan op de borden
2 gangen – 38
3 gangen – 46
4 gangen – 55
‘Heeft u een voedselallergie? Meld het ons!’
Les Enfants
Vis, frites en sla – 16
Vlees, frites en sla – 16
Végétarien – 16
Cocktail
après le diner
Espresso Martini – 12
Irish Coffee – 12
Scroppino – 11
Amaretto Sour – 12

Wijn
Onze wijnkaart is tot stand gekomen in samenwerking met Petit Clos. Wij zijn blij met zijn expertise, smaak en passie voor wijn.

Specials
Vraag naar onze specials. Vaak bereiden we bijzondere vis en schaaldieren

Beste vh Beste
Wij werken nauw samen met onze leveranciers om u het beste van het beste te kunnen serveren.

Wijn & Spijs
Wij adviseren u graag ! Vraag ook naar onze wijnkaart.

Goed Gesprek
Bistronomie in Laren
Het was begin 2008 toen ik als startende ondernemer mijn eerste vrije week door Parijs zwierf. Op zoek naar leuke tentjes en gekke gerechten. Voor mij was Parijs zijn glans als culinair mekka al even kwijt.
In de wat mindere buurten ontdekte ik diverse tenten, met jonge brutale chefs en dito kaart. BISTRONOMIE werd hun stijl genoemd. Gastronomie in Bistro-stijl!
Gasten worden verrast door de hoge kwaliteit van het eten maar ook door de ongedwongen sfeer en de prima prijzen.
Verse ingrediënten van hoge kwaliteit, bereid zonder franje en opsmuk.
Ik was verliefd op deze stijl en ook weer op de culinaire hoofdstad.
Terug in het Gooi werd mijn keuken ook een broedplaats van verrassende gerechten gepresenteerd in een ongedwongen kader.
Ik wil niet anders meer koken dan in deze ‘ toegankelijke haute cuisine stijl’
In Nick Vollebregt heb ik een oergezellige tent gevonden met de nostalgie en verhalen van een ouderwetse Parijse brasserie. Een uitstekend podium voor mijn eigenwijze culinaire koers.
Robert Zuijderhoudt


Testimonials
Wat ze over ons zeggen

“Wat een parel”
"Na een middag genieten in de beeldentuin (Pépé Grégoire) van het Singer zijn we uitgehongerd neergestreken bij Nick Vollebregt.
Wat daar in de keuken gebeurd is weet ik niet, maar wat mij betreft staan ze op 1 in het Gooi.
Verrassende combinaties (eendenlever en lychee), ouderwets rumoerig & sfeervol en alleszins redelijke prijzen.
Tot snel Nick!"
Peer & Gijs





“Sterreneten tegen een bistroprijs & topservice”
"Lekker gegeten. Goed wijnadvies. Normale rekening. Kindermenu’s vielen goed in de smaak.
Genoeg redenen om terug te komen. "
Jan





“Wederom een onvergetelijke avond”
Eens in de maand spreken we met wat vrienden af bij Good Old Nick Vollebregt.
Uitgebreide borrel op het voorterras.
Daarna een botermalse Tournedos. Dessert is afzakkertje in het gezelligste café van Laren. Da’s in dezelfde tent."
Anne Jet





"Eigenwijs & Prettig"
"Wij houden wel van een keuken met een eigen koers.
Prettig gestoord is de chef die mij steeds weer op het verkeerde been zet.
Nu was de vitello een prachtig gegaarde kalfssukade met een friszure tonijnmayo. Deze kok mag blijven."
Bartel - Jaap
Hours of Operation
MA – ZO
vanaf 16
Meer weten?
Niet kunnen vinden wat u zocht ? Wij helpen u graag verder.