MENU

VOORGERECHTEN

Salade Riche; coquille, kreeft en eendenlever -23

Lauwwarme vitello tonnato en gefrituurde kappertjes -12

Tartaar van rauwe en gerookte zalm met bieslook-crème fraîche -12

WARME VOOR- OF TUSSENGERECHTEN

Geschaafde eendenlever met lychee en een pijnboompitten-karamel crunch -14

Ravioli gevuld met ricotta en spinazie in een salie boter jus 12

Gebakken coquilles met biet en schuim van oude kaas -14

HOOFDGERECHTEN

Langzaam gegaarde polderhoen met najaarsgroenten,

gebakken aardappels en jus met dragon – 23

Tonijnsteak met tomaten-boter saus, groene asperges en friet – 25

Holsteiner kalfsschnitzel met aardappelsalade en gekonfijte ui – 26

NAGERECHTEN

Apfelstrudel en een kaneel milkshake  -8,75

Dame blanche op eigen wijze -8,75

Kaas -14

Huitres et crustacés

Oesters, per stuk -3,75

Langoustine uit de oven met olie en knoflook -5,75

De Ossenhaas

Carpaccio Traditioneel -15

Steak tartare hoofdgerecht -21

Steak tartare voorgerecht – 13

Tournedos pepersaus – 29,50

Les Enfants

Biefstuk, friet en sla  -15

Vis, friet en sla -15

Pasta kip – 15

 ‘Heeft u een voedselallergie? Meld het ons!’

Menu Bistronomie

Salade prosciutto en blauwe kaas

Paddenstoelensoep

Dorade met puree,venkel en beurre blanc

Millefeuille met Chocolade

2 -  gangen 32,50

3 - gangen 37,50 (voor/hoofd/na)

3 - gangen 40,00 (voor / tussen / hoofd)

4 - gangen  47,50

 

Wijn

Wij schenken onze huiswijn per glas of fles. Op de menukaart staan de wijnen.

 

 

Take Away

Het hoofdgerecht uit het Menu Bistronomie kunt u ook voor thuis bestellen. Het gerecht kunt u eenvoudig thuis op de juiste temperatuur brengen.

Specials

Vraag naar onze specials. Vaak bereiden we bijzondere vis en schaaldieren

Beste vh Beste

Wij werken nauw samen met onze leveranciers om u het beste van het beste te kunnen serveren.

Wijn & Spijs

Wij adviseren u graag ! Vraag ook naar onze wijnkaart. Naast de kaart bewaren we ook nog wijn in de klimaatkast.

Goed Gesprek

Bistronomie in Laren 

Het was begin 2008 toen ik als startende ondernemer mijn eerste vrije week door Parijs zwierf.  Op zoek naar leuke tentjes en gekke gerechten. Voor mij was Parijs zijn glans als culinair mekka al even kwijt.

In de wat mindere buurten ontdekte ik diverse tenten, met jonge brutale chefs en dito kaart. BISTRONOMIE werd hun stijl genoemd. Gastronomie in Bistro-stijl! 

Gasten worden verrast door de hoge kwaliteit van het eten maar ook door de ongedwongen sfeer en de prima prijzen. 

Verse ingrediënten van hoge kwaliteit, bereid zonder franje en opsmuk. 

Ik was verliefd op deze stijl en ook weer op de culinaire hoofdstad. 

Terug in het Gooi werd mijn keuken ook een broedplaats van verrassende gerechten gepresenteerd in een ongedwongen kader.

Ik wil niet anders meer koken dan in deze ‘ toegankelijke haute cuisine stijl’

In Nick Vollebregt heb ik een oergezellige tent gevonden met de nostalgie en verhalen van een ouderwetse Parijse brasserie. Een uitstekend podium voor mijn eigenwijze culinaire koers.

Robert Zuijderhoudt 

Foto van Robert Zuijderhoudt

Testimonials

Wat ze over ons zeggen

“Wat een parel”

"Na een middag genieten in de beeldentuin (Pépé Grégoire) van het Singer zijn we uitgehongerd neergestreken bij Nick Vollebregt.
Wat daar in de keuken gebeurd is weet ik niet, maar wat mij betreft staan ze op 1 in het Gooi.
Verrassende combinaties (eendenlever en lychee), ouderwets rumoerig & sfeervol en alleszins redelijke prijzen.
Tot snel Nick!"

Peer & Gijs

“Sterreneten tegen een bistroprijs & topservice”

"Lekker gegeten. Goed wijnadvies. Normale rekening. Kindermenu’s vielen goed in de smaak.
Genoeg redenen om terug te komen. "

Jan

“Wederom een onvergetelijke avond”

Eens in de maand spreken we met wat vrienden af bij Good Old Nick Vollebregt.
Uitgebreide borrel op het voorterras.
Daarna een botermalse Tournedos. Dessert is afzakkertje in het gezelligste café van Laren. Da’s in dezelfde tent."

Anne Jet

"Eigenwijs & Prettig"

"Wij houden wel van een keuken met een eigen koers.
Prettig gestoord is de chef die mij steeds weer op het verkeerde been zet.
Nu was de vitello een prachtig gegaarde kalfssukade met een friszure tonijnmayo. Deze kok mag blijven."

Bartel - Jaap

Hours of Operation

MA – ZON
16.00 – 22.00

Meer weten?

Niet kunnen vinden wat u zocht ? Wij helpen u graag verder.